Időjárás
Derekegyház
2024.04.19., 00:40
Broken clouds
S
Broken clouds
7°C
7 km/h
Apparent: 5°C
Nyomás: 1013 mb
Páratartalom: 83%
Szél: 7 km/h S
Széllökések: 27 km/h
UV-Index: 0
Napfelkelte: 05:43
Napnyugta: 19:31
 

Meghívó

 

A Derekegyházi Horgász Egyesület 2017. augusztus 26. napján (szombaton) 18:00 órakor a 6621 Derekegyház 306/2 hrsz alatti székhelyén a Dr. Brusznyai Árpád Művelődési Házban tartandó Tisztújító Közgyűlésére Önt tisztelettel meghívjuk.

 

Napirendi pont/ok:

  1. Köszöntő,a határozatképesség megállapítása.
  2. A meghívott vendég, az ATIKÖVIZIG munkatársának bemutatása, a Kórógyon tervezett munkák ismertetése, kérdések, válaszadás.
  3. Az alapszabály módosítására tett javaslatok megvitatása.
  4. A jelölő bizottság tisztségviselőkre vonatkozó javaslatának megvitatása, szavazás.
  5. Hozzászólások, indítványok, válaszadás

 

Tájékoztatjuk Önt az alapszabály következő rendelkezéseiről:

 

A közgyűlés akkor határozatképes, ha azon tagjainak több mint fele jelen van. Ha a közgyűlés az eredetileg kitűzött időpontban nem volt határozatképes, az ülést el kell halasztani. Megismételt közgyűlést az eredeti napirendi pontok megtartásával 15 napon belül kell összehívni.

Határozatképtelenség miatt megismételt közgyűlésre – amennyiben nem az eredeti közgyűléssel azonos napon kerül megtartásra- új meghívót kell küldeni, és ez a megismételt közgyűlés –azonos napirend mellett is- csak akkor határozatképes a megjelentek számára tekintet nélkül, ha mind az eredeti, mind a megismételt közgyűlésre szóló meghívó tartalmaz ezen jogkövetkezményekre figyelmeztetést.

A közgyűlés határozatait – a tisztségviselők megválasztásának és kizárásának kivételével-nyílt szavazással, egyszerű szótöbbséggel hozza. Szavazategyenlőség esetén a levezető elnök a szavazást megismétli.

 

A megismételt közgyűlés időpontja és helye:

  1. augusztus 26. napján (szombaton) 18:30 órakor a 6621 Derekegyház 306/2 hrsz alatti székhelyén a Dr. Brusznyai Árpád Művelődési Házban kerül megtartásra, változatlan napirendi pontokkal.