Időjárás
Derekegyház
2024.07.13., 20:20
Few clouds
W
Few clouds
33°C
9 km/h
Apparent: 32°C
Nyomás: 1008 mb
Páratartalom: 30%
Szél: 9 km/h W
Széllökések: 48 km/h
UV-Index: 0
Napfelkelte: 04:58
Napnyugta: 20:30
 

A megalakuláskor az elnökségi tisztséget Török Ferenc látta el az elnökség tagjai Balogh János, Györgyi Balázs, Tokai István és Gyukics József voltak. Később Balogh János lemondásával Borbás István került az elnökségbe. 2012-ben tisztújító közgyűlés keretein belül az elnöki posztra  Kóbor Gézát, elnökségi tagoknak Vidáné Barna Gabriellát, Tokai Istvánt, Gyukics Józsefet és Gál Sándort választották meg. Az ellenőrző bizottság Kiss Antal, Szabó Imre és Soós Csaba tagokból áll.

2019. 06. 14-én tisztújító Közgyűlést tartottunk.

Az egyesület elnöke: Fodor László

alelnökök: Kerekes Attila, Gyevi-Szabó Imre

Titkár: Schrantz Viktor

Gazdasági vezető: Kiss Mária Cecília

Felügyelő Bizottság elnöke: Nagy Zoltán

Felügyelő bizottság tagjai:: Fejes Péter és Vidovics Lajos

Fegyelmi Bizottság elnöke: Molnár Sándor

Fegyelmi Bizottság tagjai: ifj. Tóth János, Török Ferenc, Körmendi László és Pintér Tamás

Tagsági jogviszony a belépési nyilatkozat elnökséghez történő benyújtásával kezdeményezhető.

Tagságunk felépítése:

  • Felnőtt tagok lehetnek azok a 18. életévüket betöltött személyek, akik az egyesület alapszabályában foglalt feltételeknek megfelelnek. Belépésük az elnökséghez benyújtott és általuk elfogadott belépési nyilatkozat megtétele után az egyszeri működési hozzájárulás (összege jelenleg 15.000,- Ft) és a belépés évére vonatkozó tagdíj (összege jelenleg 4.000,- Ft)  megfizetésével lehetséges.
  • Ifjúsági tagok lehetnek azok a 12. életévüket betöltött de 18. életévüket még be nem töltött személyek, akik az egyesület alapszabályában foglalt feltételeknek megfelelnek és rendelkeznek írásos szülői hozzájárulással. Abban az évben, amelyben a tag betölti a 18. életévét már felnőtt horgásznak számít. Belépésük az elnökséghez benyújtott és általuk elfogadott belépési nyilatkozat megtétele után az  egyszeri működési hozzájárulás 50%-nak (összege jelenleg 7.500,- Ft) és a belépés évére vonatkozó tagdíj 50%-nak (összege jelenleg 2.000,- Ft)  megfizetésével lehetséges.
  • Gyermek tagok lehetnek azok a 3. életévüket betöltött, de 12. életévüket még be nem töltött személyek, akik az egyesület alapszabályában foglalt feltételeknek megfelelnek és rendelkeznek írásos szülői hozzájárulással. Abban az évben, amelyben a tag betölti a 12. életévét már ifjúsági horgásznak számít. Belépésük az elnökséghez benyújtott és általuk elfogadott belépési nyilatkozat megtétele után díjmentesen lehetséges.